|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
13/12/2019 |
Data da última atualização: |
13/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
FERREIRA, W. P. M.; RIBEIRO JÚNIOR, J. I.; SOUZA, C. de F. |
Afiliação: |
WILLIAMS PINTO MARQUES FERREIRA, CNPCa; José I. Ribeiro Júnior, Universidade Federal de Viçosa - UFV; Cecília de Fátima Souza. |
Título: |
Climate change does not impact on Coffea arabica yield in Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 99, p. 5270?5282, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
BACKGROUND: Brazil is the largest producer of coffee in the world. Studies on climate change estimate large impacts on the production of Coffea arabica (C. arabica). In this context, it is necessary to know the quantitative production values to provide evidence for policymakers to target the prompt answer. |
Palavras-Chave: |
ARIMA model; Climate impact; Coffee production; Yield projections. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/207001/1/Climate-change-does-not-impact.pdf
|
Marc: |
LEADER 00896naa a2200193 a 4500 001 2116844 005 2019-12-13 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFERREIRA, W. P. M. 245 $aClimate change does not impact on Coffea arabica yield in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aBACKGROUND: Brazil is the largest producer of coffee in the world. Studies on climate change estimate large impacts on the production of Coffea arabica (C. arabica). In this context, it is necessary to know the quantitative production values to provide evidence for policymakers to target the prompt answer. 653 $aARIMA model 653 $aClimate impact 653 $aCoffee production 653 $aYield projections 700 1 $aRIBEIRO JÚNIOR, J. I. 700 1 $aSOUZA, C. de F. 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture$gv. 99, p. 5270?5282, 2019.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 12 | |
8. | | INOUE, K. R. A.; SOUZA, C. de F.; MATOS, A. T. de; SANTOS, N. T.; FERREIRA, W. P. M. Concentração de nutrientes em plantas de milho, adubadas com biofertilizantes, obtidos na digestão anaeróbia da manipueira. Engenharia na Agricultura, Viçosa, v. 19, n. 3, p. 236-243, maio/jun. 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
| |
11. | | SOUZA, C. de F.; SANTOS, C. R. dos; INOUE, K. R. A.; TINÔCO, I. de F. F.; FERREIRA, W. P. M. Additives to control the quality of coffee husk poultry litter. Revista Engenharia na Agricultura, Viçosa, v. 26, n. 3, p. 197-206, 2018Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
| |
Registros recuperados : 12 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|